Wat een chaotische zomer was het. Een hoogseizoen als geen ander door alle regels, maatregelen, mondkapjes en natuurlijk wederom zonder schoonmaakster. Na de rust in maart april en mei, ging het vanaf medio juni los. De maanden juli, augustus en september, waren de drukste tot nu toe. Logisch, want niemand kon of wilde ver weg. Sommigen hebben de Eifel ontdekt als nieuwe vakantiebestemming en zeggen zeker terug te komen. 

Tussen de bedrijven door hebben we toch nog wat tuinwerk kunnen doen. Na het afzagen van de bomen in februari zaten we nog steeds met een stronkenparadijs.

Nadat de plaatselijke grondwerker alle stronken had uitgegraven, moesten wij zelf de boel weer gladharken en inzaaien.

Inmiddels is alles weer groen. Nu nog een nieuwe heg, maar dat komt volgend voorjaar wel.

Ook moesten we op de plaats van de oude schuur nog een nieuwe bouwen. De schuur hebben we via Internet besteld en deze werd als bouwpakket afgeleverd.

De oude schuur was helemaal weggerot omdat deze zo in de modder stond. Voor de nieuwe hebben we daarom eerst een betonplaat gestort.

Tijdens het storten van de vloer heeft Auke geleerd dat je nooit op je knieën in nat beton moet gaan zitten. Door de brandwonden die hij hierbij opliep heeft hij de hele herfstvakantie niet kunnen werken en moesten we het restaurant helaas sluiten.

Met een flinke vertraging hebben we op het inmiddels ruimschoots uitgeharde beton de nieuwe schuur geplaatst.

Met een verse lik verf ziet het er weer top uit.