Het is herfst, de blaadjes vallen van de bomen en het weer wordt wat onstuimiger. Eergisteren hadden we zelfs al de eerste natte sneeuw. Dat schijnt hier normaal te zijn voor de tijd van het jaar, want we zitten hier nu eenmaal op 600 meter hoogte. We zijn blij dat de CV net op tijd winterklaar is gemaakt en dat we geen kou hoeven te lijden.

Het weer is gelukkig best wel goed. De zon schijnt regelmatig en dus kunnen onze gasten nog volop genieten van de mooie herfstkleuren in het bos. De natuur is hier op dit moment wel heel erg mooi. Als je vanuit de achtertuin het bos inloopt en in het dal kijkt is het in een woord adembenemend.

We hebben nu eindelijk eens wat tijd om allerlei klusjes te doen. We zijn eerst maar eens begonnen met het verbeteren van ons eigen comfort. De kledingkasten staan eindelijk en we leven dus niet meer uit een kartonnen doos. Ook de kamer is nu eindelijk netjes en de badkamer is fris en proper. Ook de woonkamer is onderhanden genomen. Spinrag en stof is weg en verhuisdozen zijn verdwenen.
Ook in het hotel zelf is natuurlijk nog heel veel te doen. De lijst met klusjes is lang en gevarieerd, maar ook daar zijn we in de afgelopen weken mee begonnen. Plintjes, dorpeltjes, afwerklijstjes, bijschilderen, dat soort werk.

Een wat grotere klus is het voorportaal van het zwembad. Deze ruimte krijgt een nieuw plafond en er moeten leidingen worden weggewerkt in koofjes. De moeilijkste klus is nog het verwijderen van de tapijtresten van de (eens zo) mooie terrazzo traptreden. We willen in deze ruimte iets met manicure, pedicure, nagelstudio en gezichtsbehandelingen gaan doen. Zo kunnen we ons namelijk wat meer profileren op het gebied van wellness.

Hoewel er langzaamaan meer gasten uit omliggende dorpen komen eten, loopt het nog geen storm. Dit komt omdat men nog niet weet dat je bij ons wat kunt eten. De vorige eigenaar had het restaurant namelijk hoofdzakelijk open voor hotelgasten. Daarom vonden we dat het tijd was om wat meer reclame te maken. Bovendien willen we graag bekend maken dat je hier naast lekker kunt eten ook terecht kunt voor sauna, wellness en feesten en partijen. Want zeg nou zelf, het is toch best wel heel erg mooi geworden.

Het leek ons dan een goed idee om een officiële opening te organiseren in de vorm van een open huis. We zijn in juli min of meer onofficieel open gegaan en hebben er verder geen ruchtbaarheid aan gegeven. Dat gaf ons de tijd om er een beetje in te groeien, maar nu na 4 maanden proefdraaien is het tijd voor een feestje. We hebben nog 10 dagen om alle klusjes af te krijgen en dan is het zover.

Bij deze nodigen we je van harte uit om ook te komen kijken op zaterdag 27 oktober van 14:00 tot 18:00 uur. Natuurlijk is niet iedereen in de gelegenheid om te komen en dat begrijpen we natuurlijk ook, maar mocht je echt willen komen laat dit even weten zodat we een leuk hotel kunnen aanbevelen (wij zitten namelijk al vol ? )