Er is weer veel gebeurt deze maand en zoals gezegd er beginnen dingen af te komen. De vermoeidheid begint zo langzamerhand wel toe te slaan, maar we gaan langzaam maar gestaag verder. Wat erg motiveert is dat we nu zien hoe onze ideeën langzaam tot leven komen.

Zo begint de bar al een beetje vorm te krijgen. De achterwand staat en de koelkastjes zitten er in. Het wachten is nu op de tapinstallatie, dan kunnen we ook de toog gaan bouwen. De tapinstallatie bepaald namelijk hoe het werkblad moet gaan worden en waar het water en de afvoer moet komen.

Ook de receptie verkeerd in eenzelfde stadium. Alleen kan deze pas afgemaakt worden als de bar af is. De receptiebalie wordt namelijk deels gebouwd van de restjes van de bar.

De werkzaamheden aan het water, riolering en de verwarming zijn bijna helemaal afgerond. De muren zijn weer dicht en alle kamers hebben weer verwarming en water. In de keuken wordt nu dan ook hard gewerkt om de tegels er op te krijgen.

Er zijn nog een paar klussen die nog wat meer tijd vragen. Zo moet de gang op de eerste etage nog helemaal worden gestuukt. Met de stukadoors is afgesproken dat het stuukwerk deze week helemaal af komt.

Dan ziet de gang er uit zoals die op de tweede etage. Glad gestuukt en met een nieuw systeemplafond.

Vorige week zijn na lang wachten ook de nieuwe meubels aangekomen. Het was even spannend, want we hadden ze via internet besteld en vooraf betaald. Nu hadden we wel gecontroleerd of het een goed bedrijf was, maar het is toch altijd afwachten.

Alles ziet er prachtig uit en deze meubels zullen zeker goed staan in de lounge en het restaurant.

Auke zijn zus, zwager een neefje kwamen nog helpen en hadden planten meegenomen. Die konden ze meteen mooi zelf planten, waardoor de tuin er nu ook weer mooi bij staat. Heel erg bedankt allemaal.

Ook het behang is vorige week aangekomen en we zijn druk bezig met behangen. Het gaat best lekker en gisteren hebben we een derde van het restaurant afgekregen.

Hoewel we gisteravond erg moe waren, wilden we toch ook nog even weten hoe de lamp die we hadden gekocht erbij zou staan. Deze hebben we dus ook nog maar even opgehangen.

Veel gedaan en nog veel te doen de komende weken.