Na een heftige periode was het tijd om er even tussenuit te gaan. Even het verstand op nul en een paar dagen weg.

Samen met goede vrienden zijn we een paar dagen naar Frankrijk geweest, waar we drie nachtjes in Chateau Marillaux van de familie Meiland hebben geslapen.

We hadden dit tripje al midden vorige jaar geboekt en na alle hectiek en verdriet waren we er nu ook wel even aan toe.

Wat hebben we genoten van het verblijf daar. Wat een lieve mensen en helemaal echt en oprecht net zoals op tv (al worden daar sommige dingen natuurlijk wel een beetje uitvergroot).

Toen we aankwamen stond Martien al in de deur om ons welkom te heten en kwam Erica uit de gites terwijl ze het verbouwingsstof van de kleren klopte.

Tot onze verbazing waren we de enige gasten. Omdat Martien vanaf de volgende dag naar NL moest voor opnames van Cash or trash, hadden de andere gasten geannuleerd. Wij hadden ook een mail gehad waarin ze dit vertelden, maar we kwamen niet alleen voor hem.

Na het avondeten, dat door Martien en Maxime werd geserveerd, kwam Martien gezellig bij ons zitten. We hebben hele leuke gesprekken gevoerd over van alles en nog wat.

Wat helpt was, dat we natuurlijk wat gemeen hebben. Ook wij hebben de stap gewaagd en zijn naar het buitenland vertrokken, dus er was genoeg om over te praten. 

De volgende dag was Martien er niet en toen kwamen Erica en Maxime na het eten bij ons zitten. We hebben met hen tot middernacht zitten praten over van alles en nog wat. Van verbouwen, emigreren en hoezeer je bepaald eten gaat missen als je in het buitenland woont tot welke kookplaat ze het best in de gites zouden kunnen installeren en of we iemand kennen die Erica drumles kan geven. 

Ook de volgende avond kwamen ze erbij zitten en was er wederom genoeg om over te praten. Het was voor ons alsof je met lotgenoten aan het praten was over alle ins en outs van verhuizen naar het buitenland en het starten van een eigen zaak. 

We hebben genoten van ons verblijf en van het gezelschap van Nina, Harry, Martien, Erica Maxime en kleine Claire. En natuurlijk van de grote knuffelhondjes Bommel en Bijoux.